Rijksarchief in België

Ons collectief geheugen !

FR | NL | DE | EN
Menu

Dora (93) gaat op vrijwilligerspensioen!

Texte petit  Texte normal  Texte grand
23/02/2018 - Divers - Rijksarchief te Antwerpen - Rijksarchief te Beveren

Het Rijksarchief te Antwerpen-Beveren heeft met spijt in het hart afscheid genomen van de ouderdomsdeken (93!) onder onze vrijwilligers: Dora Kennivé-De Wilde. Dora zette zich jarenlang in voor onder meer de ontsluiting van de archieven van schepenbanken, een krak als ze is in paleografie.

Na vele jaren trouwe arbeid besloot Dora een punt te zetten achter haar vrijwilligerswerk. De wekelijkse verplaatsingen vanuit Edegem naar Beveren, doorheen de Kennedy-tunnel, wogen stilaan te zwaar. Het personeel en de andere vrijwilligers van het Rijksarchief te Antwerpen-Beveren hebben haar tijdens de jaarlijkse Nieuwjaarsdrink uitgebreid in de bloemetjes gezet.

We kunnen Dora niet genoeg bedanken voor haar loyale engagement en voor de generositeit waarmee ze haar kennis deelde. Haar wijsheid en ervaring zullen gemist worden, maar vooral haar warme persoonlijkheid.

Mogen we je toewensen dat je nog lang gelukkig en gezond mag blijven, Dora. En … je blijft altijd welkom in het Rijksarchief te Antwerpen-Beveren! Noteer alvast de Nieuwsjaardrink van 2019 in je agenda.

   
   

www.belspo.be www.belgium.be e-Procurement