Rijksarchief in België

Ons collectief geheugen !

FR | NL | DE | EN
Menu

DOCSAFE: Een universitair diploma in digitaal informatiemanagement

Texte petit  Texte normal  Texte grand
13/09/2017 - Divers - Algemeen Rijksarchief

Ben je op zoek naar een opleiding in digitaal informatiemanagement, die zowel de organisatorische, de juridische als de technische aspecten behandelt? De multidisciplinaire opleiding DocSafe is het antwoord! De inschrijvingen voor het academiejaar 2017-2018 (alweer de vijfde editie van Docsafe) lopen nog tot 6 oktober 2017.

DOCSAFE is een Franstalige opleiding, die evenwel openstaat voor Nederlandstaligen die bijvoorbeeld in een meertalige context werken.

Het programma is het resultaat van een partnerschap tussen het Algemeen Rijksarchief, de Universiteit van Namen en de HEC-Management School of the University of Liège. Deze multidisciplinaire opleiding zal je toelaten de volledige keten van digitale informatie te beheren, vanaf het ontstaan van de informatie tot de beveiligde bewaring ervan, rekening houdend met de technologische evolutie, de wetgeving en de praktijk inzake documentbeheer.

DocSafe richt zich zowel tot pas afgestudeerden als tot professionals uit de private en de openbare sector. Je bent informatiebeheerder, kennismanager, kwaliteitsbeheerder, records manager, archivaris, bibliothecaris, IT-manager, jurist of executive...? DocSafe beantwoordt aan jouw verwachtingen!

Voor meer informatie over het programma en de inschrijvingsmodaliteiten kan je de website www.docsafe.info raadplegen. De inschrijvingen voor het academiejaar 2017-2018 (alweer de vijfde editie van Docsafe) lopen nog tot 6 oktober 2017.

www.belspo.be www.belgium.be e-Procurement