Rijksarchief in België

Ons collectief geheugen !

FR | NL | DE | EN
Menu

Vacatures

Kleine letters  Normale letters  Grote letters

Geïnteresseerd om voor de federale overheid te werken? In een boeiende wetenschappelijke omgeving? Het Rijksarchief is momenteel op zoek naar:

  • Een Nederlandstalige of Franstalige Data Protection Officer/Functionaris voor gegevensbescherming. Het gaat om een voltijdse betrekking van een statutair wetenschappelijk personeelslid (klasse SW2). De kandidaat dient houder te zijn van een diploma van master of doctor. Een bijkomend diploma in de archivistiek en/of de informatie- en communicatiewetenschappen en -technologie is een pluspunt. De kandidaturen moeten worden ingediend binnen 20 kalenderdagen volgend op de datum van bekendmaking van deze vacature in het Belgisch Staatsblad (bekendmaking: 23 maart 2018). Klik hier om de vacature te raadplegen.
  • Een Nederlandstalige archivaris voor de Dienst Digitale Preservatie en Toegang, die instaat voor het archiveren en valoriseren van digital born gegevens en van bestanden die het resultaat zijn van de digitalisering van materiële collecties. Het gaat om een voltijdse betrekking van een statutair wetenschappelijk personeelslid (klasse SW1). De kandidaturen moeten worden ingediend binnen 20 kalenderdagen volgend op de datum van bekendmaking van deze vacature in het Belgisch Staatsblad (bekendmaking: 23 maart 2018). Klik hier om de vacature te raadplegen.
Deze pagina delen:
www.belspo.be www.belgium.be e-Procurement