Rijksarchief in België

Ons collectief geheugen !

FR | NL | DE | EN
Menu

Vacatures

Kleine letters  Normale letters  Grote letters

Geïnteresseerd om voor de federale overheid te werken? In een boeiende wetenschappelijke omgeving?

Hou deze pagina in het oog of volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van nieuwe vacatures!

Momenteel zijn we op zoek naar:

  • een onderzoeker (m/v/x) voor het BRAIN-project Outlaw (Outsiders and the Law. Uncovering Criminal Justice Trajectories in Nineteenth-Century Belgium). We bieden een voltijds contract (38 uur per week) aan voor een duur van 2 jaar (verlengbaar met 2 jaar). Solliciteren kan tot 25 november 2021. Gewenste datum van indiensttreding is 1 januari 2022. Lees de volledige vacature.
  • een historicus-archivaris (m/v/x) in het kader van het onderzoeksproject over de segregatie waarvan de metissen uit de periode van de Belgische kolonisatie in Afrika het slachtoffer zijn geweest (Project “Resolutie-Metissen”). We bieden een voltijds contract (38 uur per week) aan voor een duur van 20 maanden. Solliciteren kan tot 20 december 2021. Gewenste datum van indiensttreding is 1 februari 2022. Lees de volledige vacature.
  • twee wetenschappelijk medewerkers (m/v/x) in het kader van het onderzoeksproject over de segregatie waarvan de metissen uit de periode van de Belgische kolonisatie in Afrika het slachtoffer zijn geweest (Project “Resolutie-Metissen”). We bieden een voltijds contract (38 uur per week) aan voor een duur van 24 maanden (1 keer hernieuwbaar). Solliciteren kan tot 20 december 2021. Gewenste datum van indiensttreding is 1 februari 2022. Lees de volledige vacature.
www.belspo.be www.belgium.be e-Procurement